Πάνω Frame [668xX]
Ελληνικά English
Κλινική

Η νευροψυχιατρική κλινική “Παναγία η Γρηγορούσα” αποτέλεσε το όραμα του αειμνήστου Παρασκευά Καραγουλιάμου και ξεκίνησε τη λειτουργία της το έτος 1958.     

Απώτερος στόχος της κλινικής "Παναγία η Γρηγορούσα" ήταν ανέκαθεν η δημιουργία ενός περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής, η εφαρμογή σύγχρονων εγκεκριμένων θεραπευτικών μεθόδων και η υψηλή επιστημονική στάθμη των συνεργατών της, ώστε να διευρύνει τα θεραπευτικά όρια και να αποτελεί εγγύηση για την θεραπεία των ασθενών που νοσηλεύει.

Με δυνατότητα βραχείας νοσηλείας  σε μονόκλινα ή δίκλινα δωμάτια με ατομικό λουτρό, TV, INTERNET και τηλέφωνο, ελεγχόμενα κατά περίπτωση, αυτόματο κεντρικό σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού σε ένα υπερσύγχρονο ενεργειακό κτίριο με αυτόματες κινούμενες περσίδες σκίασης, ανοιγόμενη οροφή, με δυνατότητα τηλέ συνεδρίας θεράποντος ιατρού - ασθενή, στην κλινική "Παναγία η Γρηγορούσα" εξασφαλίζουμε ένα περιβάλλον αντίστοιχο των θεραπευτικών σας προσδοκιών.

Παράλληλα σε ανεξάρτητο καταπράσινο χώρο 10 στρεμμάτων λειτουργούν 5 ακόμη πτέρυγες νοσηλείας με δυνατότητα και μακροχρόνιων νοσηλειών.

  • Όνομα
  • Τηλέφωνο
  • Email
  • Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;