Μαντζιώρος Μάριος

Μαντζιώρος Μάριος Οι Γιατροί μας Νευροψυχιατρική Κλινική - panagiagrigorousa.gr

·  Γεννήθηκε στο Τορόντο, Καναδά το 1978.

·  Αποφοίτησε με άριστα από το Παν/μιο «G.T. Popa» το 2002

·  Το 2006  υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο πολεμικό ναυτικό και ειδικεύθηκε στην καταδυτική ιατρική

·  Υπηρέτησε την «υπηρεσία υπαίθρου» στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου/ Περιφερειακό Ιατρείο Διδύμων

·  Υπεύθυνος τμήματος Διεγχειρητικού Νευροφυσιολογικού Ελέγχου  στην εταιρία ΝUCLEOMED Α.Ε. και επιστημονικός συνεργάτης  δημόσιων, στρατιωτικών, πανεπιστημιακών και ιδιωτικών νοσοκομείων

·     Εργάστηκε και έλαβε την ειδικότητα του ψυχιάτρου από το τμήμα οξέων περιστατικών  Ελλήνων Αμερικής του Ψ.Ν.Α Δρομοκαϊτειο,τη  Νευρολογική κλινική του 401 Γ. Σ. Ν. Α, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κερατσινίου του  Ψ.Ν.Α Δρομοκαϊτειο, το Γηροψυχιατρικό τμήμα ¨Γεμέλειο¨ του  Ψ.Ν.Α Δρομοκαϊτειο και την Ψυχιατρική κλινική του 414 Στρατιωτικού  Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων.

  • Διετέλεσε για 3 έτη μέλος επιστημονικού συμβουλίου του Ψ.Ν.Α Δρομοκαϊτειο
  • Οργάνωσε και λειτούργησε το πρώτο ειδικό ιατρείο Ψυχικού Τραύματος με την μέθοδο EMDR στο Ε.Σ.Υ πανελλαδικά, στο τμήμα Πολλαπλών Ψυχοθεραπειών του Ψ.Ν.Α Δρομοκαϊτειο
  • Εργάστηκε ως Ψυχίατρος στον Ψυχιατρικό τομέα του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά Μεταξά και στο Ψυχο-ογκολογικό Κοινοτικό Κέντρο Καστέλλας Ε.Α.Ν.Π. Μεταξά, αναλαμβάνοντας υπεύθυνος  της διασυνδετικής ψυχιατρικής και υπεύθυνος συντονισμού ομάδων γυναικών με καρκίνο.
  • Επικουρικός Ψυχίατρος επιμελητής Β στο Κέντρο Υγείας  Αιγάλεω και στο Τμήμα     Επειγόντων Περιστατικών του Ψ.Ν.Α Δρομοκαϊτειο.
  • Συνεργάτης ιατρός - Συντονιστής πεδίου και υγειονομικής περίθαλψης του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων του Υπουργείου Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ)
  • Συνεργάτης ιατρός στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, στο Αριστοτέλειο Θεραπευτήριο και στην Νευροψυχιατρική κλινική Παναγία η Γρηγορούσα.
  • Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις όπως συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, γνωσιακή-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, E.M.D.R θεραπεία τραύματος, L.E.A.P, ψυχοεκπαίδευση και παρακολουθεί το πρόγραμμα εισαγωγής στην θεωρία και πράξη της ομαδικής ψυχοθεραπείας κατά Irvin Yalom και τα σχεσιακά δυναμικά της ομάδας. Έχει παρακολουθήσει  μετεκπαιδευτικά προγράμματα ψυχοφαρμακολογίας και ψυχοιατροδικαστικής.
  • Έχει μεγάλο αριθμό ανακοινώσεων, δημοσιεύσεων και ομιλιών στην ελληνική και ξενόγλωσση-διεθνή βιβλιογραφία , συμμετοχή σε συγγραφή ψυχιατρικού εγχειριδίου και αρκετές ωριαίες δραστηριότητες ως εκπαιδευτής σε ψυχιατρικά μαθήματα.

 ·  Είναι μέλος του Ιατρικού συλλόγου Πειραιά, της Ελληνικής ψυχιατρικής εταιρίας και της Ελληνικής  Ιατρικής Εταιρείας Μελέτης Ψυχοσωματικών Προβλημάτων

Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση