Μακρή Ιλιάς

Μακρή Ιλιάς Θεραπευτική Ομάδα Νευροψυχιατρική Κλινική - panagiagrigorousa.gr

Η Μακρή Ιλιάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Eργοθεραπείας (ΣΕΥΠ) ΤΕΙ Αθήνας(2002) και είναι κάτοχος αδείας άσκησης επαγγέλματος(2002). Είναι μέλος του συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών.

Εκπαιδεύτηκε στη συστημική προσέγγιση στην Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας (2007-2010) του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ Δαφνί) .
Eίναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εργοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο Karolinska Institutet (Σουηδία, 2005-2007).

Το 2001 πραγματοποίησε την κλινική της άσκηση στο Κέντρο Αποκαταστασιακής Εκπαίδευσης Ατόμων με Νοητική υστέρηση ΘΕΟΤΟΚΟΣ,στον τομέα Ειδικής Επαγγελματικής Κατάρτισης, καθώς και στο τμήμα Εργοθεραπείας στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο Ημέρας.
Η πρακτική της άσκηση ξεκινά το 2001 στην Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π , συνεχίζεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο στην Μονάδα Μακράς Νοσηλείας και ολοκληρώνεται στο κέντρο θεραπειών TER KOUTER (Βέλγιο) για άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες.

Από το 2002 έως το 2005 εργάστηκε στο Θεραπευτήριο Νευροψυχοπαθολογικών Νοσημάτων "Μιλτ. Βλαστός" με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες εργοθεραπείας , προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και ομάδες κοινωνικής επανένταξης.

Παράλληλα εργάστηκε σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών και αναλάμβανε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες, Αυτισμό, Σύνδρομο Down, ΔΕΠΥ συνεργαζόμενη επίσης και με ιδιώτες.


Από το 2005 έως σήμερα εργάζεται ως εργοθεραπεύτρια στην Νευροψυχιατρική Κλινική "Παναγία Γρηγορούσα" αναλαμβάνοντας ατομικές και ομαδικές συνεδρίες εργοθεραπείας, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, κοινωνικών δεξιοτήτων, δεξιοτήτων επικοινωνίας, ένταξης - κοινωνικοποίησης, ψυχαγωγίας, δραστηριότητες καθημερινής ζωής και αυτοφροντίδας.

Ενδεικτικά στην ν/ψ κλινική «Παναγία η Γρηγορούσα» συντονίζει ομάδες εικαστικών, κεραμικής, κηροπλαστικής, μουσικής, επικοινωνίας, ομάδα εξόδου και ψυχαγωγίας. Επίσης δραστηριοποιείται γύρω από την διοργάνωση εκθέσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων και συνεργάζεται με φορείς κοινωνικής επανένταξης.

Εστιάζοντας στην δραστηριότητα και τη δημιουργικότητα ενηλίκων ως μεθόδους θεραπείας, τομείς στους οποίους ειδικεύτηκε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης της στην εργοθεραπεία, εργάζεται με στόχο την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του ατόμου και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του.

Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση